Hjem > Artikkel

Hele Namdalen på RBK-kamp!

RBK har plukket ut Namdalen til Trøndelag på Kamp for hjemmekampen mot Viking. Alle i området inviteres dermed til fotballfest på Lerkendal søndag 24.april kl 18:00

I den anledning er aldersbestemte idrettslag i Namdalen invitert til å delta på en rekke kampdags aktiviteter, og i tillegg får ALLE i hele Namdalen mulighet til å kjøpe seg en rabattert billett til kampen.

TRØNDELAG PÅ KAMP- BILLETTENRBK-Viking plakat.png

Alle som bor i Namdalen får anledning til å kjøpe Trøndelag på Kamp-billetten til denne kampen. Man kan velge mellom plassering på VIP COOP på kortside, eller langside på HENT-tribunen. Billetten koster 100 kr og kan bestilles via linken under.

Billetten kan ikke kjøpes i luka på Lerkendal kampdag.
Dette tilbudet gjelder kun til Rbk-Viking 24. april kl. 18:00 2016

Bestill billetter her.

 

Rosenborg ønsker å gjøre kampen til en spesiell opplevelse for alle fra Namdalen og tilbyr følgende som kun dere kan søke om til denne kampen:

SMÅTROLL – (Maskoter)

Vi trekker ut 22 barn i alderen 7-9 år, 11 for RBK og 11 for bortelaget som får muligheten til å være maskot. Barna leies inn av hver sin spiller på Lerkendalmatta før kamp for spillerpresentasjon. Kun barn fra dette området får anledning til å søke. Barnet + 1 ledsager får gratis inngang til kampen. Hvis det er ønskelig med flere billetter får dere kjøpe Trøndelag på Kamp-billetten til kr. 100,- Disse får plassering på nedre del på SpareBank 1-tribunen. Oppmøte og informasjon kommer i e-post etter trekning er foretatt.

Påmelding gjøres her.
 

BALLHENTERE:

Ditt lag har mulighet til å bli trukket ut til å være Ballhentere. Meld på ditt lag for å være med i trekningen. Dette er for barn i alderen 13-16 år, og kun lag fra dette området har anledning til å søke. Det må være minimum 14 spillere.

Meld på samlet lag.

Klikk her for påmelding.
 

INNMARSJ:

Vi ønsker å lage en innmarsj for de fra 7-12 år, hvor alle lag som melder seg på får bli med og går med sine klubbdrakter på indre bane før kampstart. Dette kommer til å bli en stor opplevelse for store og små. Har dere klubbfaner, ta de med. Lagledere følger sitt lag.

Deltagende barn + lagledere : GRATIS
Foreldre/søsken/besteforeldre: 100 kr pr pers.
Hvert lag sender samlet bestilling til billett@rbk.no og merkes INNMARSJ.

Bestillingen må inneholde:​

  • Klubb

  • Kontaktperson

  • e-post

  • telefon

  • antall gratis til deltagende barn/lagledere

  • antall betalende billetter til foreldre, søsken og besteforeldre.

Disse blir plassert på nedre del på COOP-tribunen.
Informasjon om henting/ betaling av billetter, oppmøtested og tidspunkt vil bli sendt ut etter at bestillingen er registrert hos os
 

MØT SPILLER ETTER KAMP

Meld på laget ditt til «Møt spiller etter kamp». Laget ditt kan bli plukket ut til å møte en spiller eller flere etter kampslutt. Det laget som blir trukket ut får gratis inngang til kampen.

Klikk her for påmelding
 

SELFIE PÅ BANEN

Vi trekker ut en heldig person som får muligheten til å ta selfie-portrett med en spiller ute på Lerkendalmatta etter kamp. Vedkommende får bildet til odel og eie, i tillegg legges bildet ut på rbk.no i etterkant. Man må være fra Namdalen for å kunne søke.

Ingen aldersgrense. Vedkommende får gratis inngang til kampen. Hvis det er ønskelig med flere billetter kan man kjøpe Trøndelag på Kamp-billetten til kr. 100,- Disse får plassering på nedre del på SpareBank 1-tribunen. Oppmøte og informasjon kommer i e-post etter trekning er foretatt.

Klikk her for påmelding

 

Siste frist for påmelding til alle aktiviteter: 18. april

Informasjonsskriv til utskrift (pdf)​

 

TRØNDELAG PÅ KAMP I RBK SHOP

Alle som har kjøpt Trøndelag på kamp-billetten har mulighet til å kjøpe en valgfri vare til 20% i Rbk-Shop. Tilbudet kan kjøpes på kampdag ved fremvisning av billetten.

 

Velkommen til Lerkendal!

Mvh
Rosenborg Ballklub

rosenborg bane.png

 

 

Random imageRandom image

Nettverktøy

A A Gul/svart A
Normal

T T T T Tekststørrelse

Namdalseid Regn 9