Hjem > Artikkel

Namdalseid jeger- og fiskarlags aktiviteter i august

NJF_140x139

På grunn av en feil er ikke denne informasjonen med i augustnr. av Melkrampa, derfor legges det ut her.

Aktiviteter og informasjon for august måned ”Namdalseid jeger- og fiskarlag”

 • < >. Leirdueskyting avholdes hver tirsdag fra kl 18:00 på Lyngenbanen. Vi ønsker nye og gamle skyttere velkommen til en morsom fritidsaktivitet og god trening til småviltjakta. Gratis kaffe og hagler til utlån, samt instruktører som bidrar med nyttige råd, opplæring og gode tips.

  Løpende elg skyting. Løpende elg skyting avholdes hver fredag fra kl 18:00 på Lyngenbanen. Skytingen avsluttes dersom det ikke er flere skyttere på banen fra kl 19:30, mao møt opp i god tid. Oppskyting til storviltprøven gjennomføres iht nasjonalt program for godkjent storviltprøve på løpende elg.

 • Oppskyting til storviltprøven. Det arrangeres trenings- og oppskyting til storviltprøven på Tronga(Tøtdal) hver onsdag i august fra kl 18:00. Salg av ammunisjon og bålkaffe.

 • Aversjonsdressur hund vs sau. Mandag 8. august og mandag 15. august kl 18:00, arrangerer Namdalseid jeger og fiskarlag aversjonsdressur på sau. Mao dere får testet hunden på sau.
  Aversjonsdressuren gjennomføres på Altin hos Stefan Skulstad og Kristine Altin.Minner om at det stort sett er krav om saureinhetsbevis ved kjøp av småviltkort, samt på jaktprøver og i treningsterreng for eks fuglehund.
  Alle raser er velkommen!
  Priser: Medlem av NJFF: 1. gang 300 kr/ retest 150 kr. Ikke-medlem NJFF 1. gang 400 kr/ retest 200 kr. Påmelding på stedet.
  Kontaktperson; Stian Furre 40240395 eller Andreas Høgden 94131399.

 • NJFF båten. Namdalseid jeger og fiskarlag har også i år satt ut vår aluminiums båt til gratis utlån ved Straumen i Finnvollvatnet. Har du enda ikke fått kjøpt deg nøkkel, kan du som medlem av NJFF, bestille egen båtnøkkel på njffbutikken.no. For booking, gå inn på http://www.minebater.no. Minner om vår utleiebåt på Ledang, Statland, som kan leies billig for medlemmer og ikke medlemmer av NJFF.

 • Laks og sjøørretfiske startet i kommunens vassdrag i juni. Namdalseid jeger og fiskarlag selger og administrerer videresalg av laksevald på Staven, Myrmoen (Øyensåa), Elda, Bruenget og på Sjøåsen. Det er rabatterte priser for våre medlemmer. Fiskekort selges på www.Inatur.no. Det er også mulig å betale fiskekortet via SMS (infoplakat om denne ordningen er hengt opp ved hvert enkelt fiskevald).

  Namdalseid jeger og fiskarlag avholder et SOPPKURS torsdag 1 september, samt et SLAKTE- OG PARTERINGSKURS for hjortevilt søndag 4 september. Følg med på vår facebook side, vår hjemmeside på www.njff.no eller i Melkrampa «september» for mere info!

   

  Namdalseid jeger- og fiskarlag

Random imageRandom image

Nettverktøy

A A Gul/svart A
Normal

T T T T Tekststørrelse

Namdalseid Regn 9